İptal ve İade Şartları

İade

İade etmek istediğiniz ürünleri; orijinal ambalajına zarar vermeden ve tekrar satılabilirliğini bozmadan tekrar paketleyin..Sitemizdeki iade formunu doldurup onaylayın. Ekranınıza gelen iade kodunu bir yere not alın.İade kodunuzu kullanarak herhangi bir Yurtiçi Kargo şubesine hazırladığınız paketi hiçbir ücret ödemeden teslim edin. Şubeden alacağınız gönderi kodunu kaybetmeyin.Paketiniz bize ulaştığında kontrol edilecek ve gerekli işlemler yapılacaktır. 

İadeye Uygunluk 

Satılan tüm ürünler üretici ve ithalatçı firmaların garantisi altındadır. İade işlemlerinde Tüketiciyi Koruma Kanunu çerçevesinde hareket edilir. Müşterilerimiz satın aldıkları ürünleri 14 gün içinde iade etme hakkına sahiplerdir.

Ürünün faturası, iade formu, 14 günlük süre içerisinde iade edilecek ürünlerin orijinal kutusu, ambalajı, varsa standart aksesuarları ile birlikte eksiksiz ve hasarsız olarak teslim edilmesi gerekmektedir.

Üründe ve ambalajında herhangi bir bozulma, kırılma, tahrip, yırtılma, kullanılma ve sair durumlar tespit edildiği hallerde ve ürünün müşteriye teslim edildiği andaki hali ile iade edilememesi halinde ürün iade alınmaz ve bedeli iade edilmez.

Alınan ve kullanılan ürünlerin, alıcıları tamanen memnun etme garantisi yoktur. Bu sebeple kişisel memnuniyetsizliklerden doğan ve geri satılabilmesi mümkün olmayan ürünlerde iade talepleri kesinlikle kabul edilmemektedir.

İade ve Değişim prosedürümüz yukarıda bahsedildiği üzere Tüketici kanunlarına tamamen uygun olup, sipariş veren tüm üyelerimiz bu şartları kabul etmiş sayılmaktadır.